دانلود فیلم ماجرای ای آر آی دوبله فارسی The Adventure of A.R.I.: My Robot Friend 2020
فیلم ماجرای ای آر آی: دوست ربات من با کیفیت 1080p & 720p & 480p با لینک مستقیم
دانلود رایگان فیلم The Adventure of A.R.I.: My Robot Friend 2020
(نسخه دوبله فارسی سانسور شده) دو زبانه بزودی…

نام فیلم : ماجرای ای آر آی: دوست ربات من – The Adventure of A.R.I.: My Robot Friend 2020
ژانر : علمی تخیلی | خانوادگی
زبان : دوبله فارسی + زبان اصلی
کیفیت : BluRay 1080p + BluRay 720p + BluRay 480p
مدت زمان : 89 دقیقه
سال انتشار : 2020
محصول کشور : فرانسه
کارگردان: Stephen Shimek
ستارگان : Jude Manley, Sophia Alongi, J.R. Brown
اطلاعات بیشتر : IMDb
خلاصه داستان : یک ربات توسط مدیر یک آزمایشگاه بی رحم که برای یک شرکت قدرتمند کار می کند، یده می شود زیرا این مدیر به دنبال این است که این ربات را تبدیل به یک سلاح خطرناک کند تا بتواند بر جهان حکومت کند و …

در باره فیلم :
ماجرای ای آر آی: دوست ربات من : فیلم علمی تخیلی محصول کشور فرانسه است که در سال 2020 ساخته شده است.کارگردان این فیلم استیون شیمک می باشد. در این فیلم جود مانلی ، سوفیا سولتی و جونیور براون به هنرمندی پرداخته‌اند.

==========
دو زبانه : بصورت پیشفرض صوت دوبله هنگام اجرای فیلم پخش میگردد . برای تغییر صوت و مشاهده فیلم با زبان اصلی میتوانید اجرای فیلم در نرم افزار Media Player Classic بر روی صفحه راست کلیک و گزینه Navigate را انتخاب سپس از شاخه ایجاد شده بر روی Audio Language کلیک و صوت مورد نظر را انتخاب نمایید .

تریلر فیلم ماجرای ای آر آی: دوست ربات من

نمایشگر ویدیو
00:00
01:50

——————————————————– 

(نسخه دوبله فارسی سانسور شده)

——————————————————– 

دانلود نسخه BluRay 1080p
Download Now

1.93 گیگابایت

دانلود نسخه BluRay 720p
Download Now

0.99 گیگابایت

دانلود نسخه BluRay 480p
Download Now

570 مگابایت

——————————————————–

دانلود ریگان سریال نون خ فصل 1 و 2

دانلود رایگان فیلم ایرانی شکلاتی با کیفیت عالی 1080p

دانلود فیلم راهزن ها با دوبله فارسی

فیلم نبرد بزرگ

دانلود رایگان فیلم آشغال‌ های دوست داشتنی

دانلود فیلم ایرانی شیرین قناری بود Shirin Ghanari Bood 1399

دانلود فیلم ایرانی کارگر ساده نیازمندیم Kargare Sade Niazmandim 1396

فیلم ,دوبله ,ربات ,دانلود ,آی ,آر ,آر آی ,ماجرای ای ,ای آر ,فیلم ماجرای ,دوبله فارسی ,دوبله فارسی سانسور ,نسخه دوبله فارسی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Shahrad Film بلاگ ایران fanoosrci دانلود سریال با لینک مستقیم رایگان____bia2film----- ghabechubipc آموزش مجازی مطالعات اجتماعی انواع ادکلن مردانه و زنانه اورجينال جامع ترین اطلاعات سئو حرفه ای خدمات تعمیر آدرس لیست قیمت فروش نمایندگی کولر گازی اسپلیت در شیراز - عظیمی ذاکرین استان گیلان